Noutate Flormar: Primer iluminator pentru ochi

Accentuarea privirii este tehnica preferata a make-up artistilor atunci cand vor sa obtina un look feminin, senzual si misterios. Insa pentru a atinge rezultatele optime, au nevoie nu doar de o cromatica variata, de talent si imaginatie ci, in primul rand, de produse care garanteaza durabilitatea si grija fata de pielea sensibila din jurul ochilor.
Accentuarea privirii este tehnica preferata a make-up artistilor atunci cand vor sa obtina un look feminin, senzual si misterios.  Insa pentru a atinge rezultatele optime, au nevoie nu doar de o cromatica variata, de talent si imaginatie ci, in primul rand, de produse care garanteaza durabilitatea si grija fata de pielea sensibila din jurul ochilor.

De aceea, specialistii stiu ca trebuie sa acorde o importanta aparte bazei de machiaj si sa foloseasca un primer special pentru zona ochilor.

Flormar, brand de machiaj profesional cu peste 50 de ani de experienta in domeniu, a sesizat aceasta nevoie si a lansat de curand un produs cu totul inovativ special destinat machiajului ochilor.
Este vorba despre primerul iluminator Flormar, un produs optimizat care creste rezistenta fardului pe pleoape si contine particule iluminatoare care au un efect instant, conferind o stralucire naturala privirii.

In plus, primerul pentru ochi de la Flormar este imbogatit cu ingrediente naturale pretioase, cum ar fi ceaiul Mate care are un puternic rol antirid, mentine elasticitatea pielii si favorizeaza secretia de colagen. Ceaiul Verde si extractul de Guarana faciliteaza microcirculatia, impiedicand astfel formarea cearcanelor si a pungilor de sub ochi.

Disponibil in doua nuante, primerul pentru ochi de la Flormar se aplica peste anticearcan sau direct pe pleoape, dupa care putem pune fardul de ochi direct, fara pudra intre straturi.
Astfel, machiajul ochilor va dura peste 12 ore intact, fara a crea aspectul inestetic al fardului care se intinde sau se strange pe pleope.

Efectul sau de iluminare este unul imediat, estompand cu succes cearcanele si zonele intunecate din jurul ochilor, iar rezultatul va fi un look proaspat si ingrijit  si o privire radianta.

Pretul primerului este de: 71 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod