Uma Thurman, surprinsă fără machiaj - FOTO

Actriţa Ucare a născut cel de-al treilea copil al său în urmă cu câteva săptămâni a fost surprinsă de fotografi fără machiaj.

Actriţa Ucare a născut cel de-al treilea copil al său în urmă cu câteva săptămâni a fost surprinsă de fotografi fără machiaj.

În vârstă de 42 de ani, Uma Thurman a fost surprinsă de fotografi pe străzile din New York. Vedeta era îmbrăcată într-o ţinută lejeră, cu jeans şi un tricou larg, şi nu purta deloc machiaj, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

Uma Thurman a asortat la ţinuta sport o pereche de ochelari de soare şi o geantă supradimensionată.

Săptămâna trecută, actriţa a fost văzută pe stradă alături de fiica sa, al cărei nume nu a fost încă făcut public.

Uma Thurman a născut o fetiţă pe data de 15 iulie, acesta fiind primul copil cu noul ei partener de viaţă, omul de afaceri Arpad Busson.

Uma Thurman are o relaţie cu Arpad Busson, în vârstă de 49 de ani, care a început în 2007.

După o scurtă despărţire în 2009, cei doi au hotărât să se împace şi de atunci formează din nou un cuplu.

Uma Thurman are deja o fiică de 13 ani şi un fiu de 10 ani - Maya şi Levon - din căsătoria ei cu actorul Ethan Hawke, care a durat din 1998 până în 2004.

Thurman, nominalizată la Oscar pentru prestaţia sa din "Pulp Fiction", a fost căsătorită între 1990 şi 1992 cu un alt actor celebru, Gary Oldman.

La rândul său, Arpad Busson, om de afaceri francez care apare adeseori în ziarele cu celebrităţi, are doi fii care provin din căsătoria lui cu fostul top model australian Elle McPherson.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod