TV Paprika, primul canal de televiziune cu tematica gastronomica

11 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
TV Paprika, primul canal de televiziune cu tematica gastronomica

Noul TV Paprika este un canal de televiziune cu tematica gastronomica, ce urmareste pastrarea traditiilor culinare si promovarea valorilor bucatariei locale traditionale.

Noul canal TV adus de Chello Central Europe in Romania, disponibil in grila UPC, este prezent in tari precum Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si Romania. Programul este transmis astfel in peste 3,5 milioane de locuinte si emite 16 ore pe zi, avand ca invitati speciali vedete locale si internationale.

Grila de programe TV Paprika cuprinde emisiuni culinare internationale, prezentate de bucatari cunoscuti in intreaga lume, ca: "Bufetul Nigellei" cu Nigella, regina neincoronata a gatitului; "Cu F de la Fantastic", un adevarat spectacol avangardist de gatit, cu bine cunoscutul Gordon Ramsay, "Numai proaspat!" cu Anna Olson si multe altele.

Oferta de programe TV Paprika cuprinde pe langa productiile straine si productii locale, precum emisiunile romanesti "Retete de vedete", "Meniul Zilei" si "Specialitatea bucatarului".
Gazda emisiunii "Retete de vedete" este Roxana Iliescu, jurnalista si prezentatoare de televiziune. Invitatii ei sunt vedete autohtone, pasionate de arta culinara, care vor pregati meniul lor preferat in cadrul emisiunii si vor aborda teme gastronomice. Astfel, veti avea ocazia sa aflati cate ceva despre mancarea preferata a lui Adrian Enache, Monica Columbeanu, Dana Savuica, Alice Nastase sau chiar a Printului Paul de Romania.

Emisiunea "Meniul Zilei" este prezentata pe rand fie de cunoscutul bucatar Nicola Odobescu, fie de Gratiela Albu.
Acestia le ofera zilnic telespectatorilor o idee de meniu care se prepara rapid si usor, fara sa neglijeze diversitatea. "Specialitatea bucatarului" are ca invitati bucatari profesionisti, care ne prezinta retete speciale, intr-o modalitate cat mai facila de urmat.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod