Ajuta un copil sa mearga la liceu!

11 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Ajuta un copil sa mearga la liceu!

"Vreau in clasa a noua!" este un program centrat pe gasirea de donatori pentru elevii din mediul rural cu rezultate bune la invatatura, dar fara posibilitati financiare. Orice persoana, care doreste sa sprijine financiar un copil sa isi continue studiile, poate deveni donator. Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe site-ul organizatiei www.worldvision.ro sau pe plaforma online a programului, www.vreauinclasanoua.ro si sa isi aleaga copilul pe care il va sustine in timpul liceului.  

"Vreau in clasa a noua!" ofera posibilitatea dezvoltarii unei relatii personale intre donator si copil, prin corespondenta sau chiar prin vizite.
In acest fel, copilul gaseste in donator un model si un sprijin, nu doar un sustinator financiar.

Costurile lunare necesare sustinerii unui copil la liceu prin acest proiect sunt de 250 RON. In cazul in care un donator nu poate acoperi intreaga suma, acesta poate opta pentru plata a minim 100 RON, urmand ca Organizatia World Vision Romania sa desfasoare activitati aditionale de strangere de fonduri pentru completarea diferentei.

Aceste burse sunt personalizate in functie de nevoile fiecarui copil inscris  in program, pe baza unei evaluari efectuate de catre profesionistii Organizatiei World Vision Romania.
Astfel, sprijinul poate cuprinde acoperirea costurilor pentru masa, cazare in orasul unde este localizat liceul (internat sau gazda), transport pentru elevii care se deplaseaza zilnic din sat la liceu, rechizite scolare, imbracaminte, incaltaminte si multe altele.  

Sistemul programului ofera totodata transparenta in privinta modului de administrare a resurselor, donatorul avand posibilitatea de a urmari rezultatele investitiei sale in copilul respectiv. Mai mult decat atat, copiii inscrisi in program sunt monitorizati de catre World Vision atat pe perioada anului scolar, cat si in timpul vacantelor, cand beneficiaza de programe de socializare si adaptare la noul stil de viata.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod