Trenduri Wella 2011

30 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Un show modern, contrastant, surprinzător. Un eveniment de tendinţe în coafură, modă şi stil unde şi-au dat întâlnire cei mai de vază trendsetteri ai momentului. Pentru a sărbători frumuseţea şi liniile de hairstyling pentru 2011.

Au defilat pe podiumul de la Gala Wella peste 100 de modele, ale căror coafuri au purtat semnătura hairstilistilor din Echipa Wella şi Wella Winners sub coordonarea maestrului Constantin Ilie. Echipa Wella este reprezentată de hairstilisti renumiţi: Emil Hurubean, Arabella Saulig, Ioana Dobre, Luminiţa Cacarumbas, Alina Rau, Mirela Gonciulea, Ovidiu Cristea, Răzvan Andrei, Eduard Virag, Attila Bereczki, Roxana Oprea şi Alina Colteanu.
   
Viitorul modei a întâlnit creativitatea şi inovaţia în hair design. Pentru că Wella Professionals consideră că e important să laşi ceva moştenire pentru ziua de mâine.
Make your mark!  

 
Unul dintre punctele culminante ale serii a fost intrarea în scenă a trendurilor Wella pe 2011. Ele au fost puse în valoare în cadrul a două show-uri de modă interactive - Schiţe (Colecţia Echipei Wella) şi 10/Diamonds (Colecţia Echipei Wella Winners) - unde modelele au defilat alături de creatorii coafurilor. Creaţiile vestimentare au fost semnate de designeri renumiţi precum Andra Clitan, Cristian Samfira, Cristina Popovicisi ţinerii designeri masteranzi de la Universitatea de Artă şi Design Cluj, coordonaţi de Elena Basso Stănescu şi Lucian Broscatean.
 
Pentru 2011, Wella Professionals prezintă 4 tendinţe în coafură: Lumina, Glamazon, Passionista şi Polaris.

LUMINA
Este un trend bazat pe noile experienţe, pe noile dezvăluiri. Lumina este inspirat de bogăţia creaţiilor experimentale, de designul senzorial şi de arhitectură inovatoare.


Coafurile şi tunsorile sunt asimetrice, precise. Pentru că mai apoi să se îmbogăţească cu o tendinţă futuristă. Formele sunt pure, cu o fluiditate naturală graţie curbelor care pun în valoare faţa. Feminin şi sofisticat, părul se laudă cu o strălucire de oglindă. Nuanţele LUMINA pleacă de la auriu şi roze, trec prin argint, platină şi ajung la arămiu.

GLAMAZON
Energia primară, naturală, transplantată în oraş este sursa de inspiraţie pentru acest look. Femei moderne, urbane, pasionate de natural. Texturile suprapuse, de inspiraţie tribală, şi tonurile aurii dau tonul acestei frumuseţi neîmblânzite. Există o îndrăzneală în această sălbăticie controlată a părului care se combină  cu volumul exagerat. Totul pentru a crea un impact de moment.
 
 
Femeia Glamazon e Leoaică. Un mix între Bardot şi femeia amazoană. Ea arată că şi cum ar fi crescut în plin soare, astfel încât mediul i-a schimbat culoarea şi textură părului. Culoarea e inspirată de marouri bogate şi blonduri spectaculoase din Amazon, accentuate de străluciri.

PASSIONISTA
Un trend inspirit de senzualitatea asertivă, de noile coduri de pasiune sofisticată. Asistăm la declaraţii de dragoste de un roşu vibrant. Trăim cu pasiune.
Bucle sofisticate şi valuri în cascadă pentru a crea un efect elegant, plin de mişcare şi volum. Forma este controlată şi definită, dar îşi păstrează feminitatea, seducţia. Culoarea este şi ea îndrăzneaţă şi de impact. E o declaraţie în roşu. Îndrăzneţ, puternic, pasional, vivace. Este un roşu pe care o anumită femeie vrea şi îl poate purta.
E un roşu glamour, foarte sofisticat şi într-adevăr sexy.

POLARIS

O eleganţă feminină, nouă, puternică apare odată cu noua definiţie a charismei. Negrul devine o declaraţie de culoare definitivă. Vorbim de un trend inspirat din contraste. Care celebrează puterea femeii şi totodată îndrăzneala ei, femeia de carieră, femeia modernă, de azi, femeia are încredere în ea şi îi place să se conecteze la forţă interioară.  

Tăieturi precise, puternice pentru un look care s-a născut din forme sculpturale şi styling precis. Finisajele strălucitoare adaugă look-ului un impact dramatic.

Culori foarte închise şi culori foarte deschise pentru coafuri grafice, abrupte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod