Transformarea șocantă a lui Cosmin Cernat: Fostul comentator explică de ce a slăbit

După ce a renunţat la marea sa pasiune, televiziunea, fosta vedetă a TVR şi-a schimbat radical stilul de viaţă. Deşi mulţi sunt şocaţi când îl văd şi se tem că ar fi bolnav, Cosmin susţine că se simte foarte bine şi îi asigură că este sănătos-tun.

În doi ani, fostul comentator a ajuns piele şi os, scrie ziarul Click!. Cosmin Cernat duce acum o viaţă cumpătată, cu dietă şi mult sport.

40de ani are Cosmin Cernat
"N-am slăbit atât de mult, în jur de 12 kilograme. Am vrut să ajung la greutatea pe care o aveam când făceam baschet. Nu am probleme cu sănătatea, mulţumesc lui Dumnezeu! Acum continui antrenamentele pentru tonus şi definire musculară, merg la sală câte 90 de minute, de şase ori pe săptămână. Am un plan de antrenament care include cardio, antrenamente de forţă, de mobilitate, de refacere", a explicat Cosmin Cernat pentru Click!.

El spune că îi datorează toate meritele noului său look soţiei sale, Mădălina, profesoară de fitness, cu care s-a căsătorit în 2011: "Nu poţi avea rezultate bune fără un profesor personal, iar eu având unul acasă, pe soţia mea, m-am gândit să-l folosesc.
Oricum, sunt foarte mulţumit de noua mea imagine, Mădălina îmi spune că arăt ca un actor de la Hollywood. M-am lăsat şi de fumat, de doi ani, mai pufăi câte o ţigară de foi, la evenimente."


Cosmin Cernat este acum atras de participarea la evenimente sportive şi nu mai poate concepe să renunţe la activităţile fizice. "Particip la semi-maraton (21 de kilometri). În timpul concursurilor exclud din alimentaţie carnea şi mă axez pe fructe şi legume. Duminica trecută am alergat 10 kilometri în 55 de minute, un record personal", a mai spus el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod