Delia, acuzată că încurajează consumul de alcool. Replica vedetei!

Cântăreaţa a dat lovitura în muzică cu ultima ei melodie, "Da, mamă", dar a stârnit şi o amplă controversă, referitoare la mesajul pe care aceasta îl transmite.

Piesa a înregistrat un succes rapid pe YouTube, obţinând, într-o singură zi de la lansare, peste un milion de vizualizări. Există însă şi persoane care o critică pe Delia pentru versurile melodiei, întucât aceasta ar încuraja consumul de alcool.

Cântăreaţa consideră că astfel de piese, cu versuri sincere şi asumate, ar trebui să se regăsească mai des în peisajul muzical de la noi. "Nu ar trebui să deranjeze pe nimeni. În ceea ce priveşte alcoolismul, nu cred că s-a descoperit băutura cu melodia asta", a spus Delia, la "Acces direct".

Mama Deliei a avut şi ea o replică la adresa celor care o acuză pe fiica sa. "Delia e beată de dragoste. Nu se pomeneşte de alcool în piesa asta", a spus aceasta.

 

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lupascu Lenuta pe 15 Iul 2015, 09:23
    Sun t de acord cu Delia

    In loc de "Da mamam sunt beata " se poate citi/traduce : Da mama sunt foarte suparata/bonava din dragoste /trista/imi este greu/samd. Cu totii cunoastem sentimentul! Ce sa spun, ne legam de versurile acestei melodii superbe cand sunt atatea nereguli strigatoare la cer si foarte grave in tara asta. Felicitari Deliei pentru piesa superba!Cine doreste sa-si schimbe versurile in gand!

    0
    0

  • nico pe 8 Iul 2015, 15:05
    populara

    Si melodiile populare gen Ase beu oamenii buni.... cum erau?

    0
    0

  • marinmodrea pe 4 Iul 2015, 11:50
    Delia

    E totul OK . Imi place "piesa" !

    0
    0

  • anonim pe 3 Iul 2015, 23:54
    da bine treaba ei numai ea stie

    la urma urmei cand esti artist sau artista scoti ce piese vrei tu daca ea asta a vrut care este problema ca nu inteleg si nu promoveaza ea sub nici o forma alcoolul la tineri etc a marturisit si ea ca bea doar ca sa o binedispuna si atat pana si mama ei la fel a declarat ca ce daca bea toti bem la o adica dar asa sunt unii simt nevoia sa se bage in seama aiurea daca tot declara lucrurile astea unii de ce nu se fac ei artisti si gata ce tot atata sa scoata unii ce piese doresc ei etc

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod