Tom Hanks, pregatit pentru un nou film inspirat de romanele lui Dan Brown

6 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Tom Hanks, pregatit pentru un nou film inspirat de romanele lui Dan Brown

Actorul Tom Hanks, in varsta de 52 de ani, a marturisit ca este interesat sa reia rolul Robert Langdon, pentru a treia oara, intr-o noua ecranizare a unuia dintre romanele lui Dan Brown, informeaza site-ul Accesshollywood.com.

Luni, 4 mai, starul a fost prezent la premiera mondiala a celui mai recent film inspirat de cartile lui Brown, "Angels & Demons" ("Ingeri si Demoni"), care a avut loc la Roma. Hanks a declarat: "Daca totul va merge bine, voi fi bucuros sa joc in film.
Nu conteaza unde va avea loc actiunea sau ce rol voi avea. Totul se reduce la... va exploata o tema care va merita realizarea unui alt film?".


Mai mult decat atat, Hanks a precizat ca i-a oferit cateva sugestii scriitorului Dan Brown, care pregateste lansarea unui nou roman al seriei, pentru luna septembrie a acestui an: "I-am dat cateva sfaturi. Nu vad nimic rau in a filma o aventura in Bahamas!", a glumit actorul.

Pelicula "Angels & Demons" apare pe marele ecran la trei ani dupa "The Da Vinci Code" ("Codul lui Da Vinci"), care, in ciuda faptului ca a avut incasari de peste 758 de milioane de dolari in intreaga lume, a fost aspru criticata de Biserica Romano-Catolica, din cauza interpretarilor istoriei crestine expuse in film.


Credit foto: allmoviephoto.com

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod