Toamna se numara bobocii! Sau puisorii gainilor de rasa...

Cea de-a doua editie a expozitiei de pasari de genoteca si animale de colectie, organizata de “Asociatia crescatorilor de pasari de genoteca din Bucuresti si judetul Ilfov”, deschide astazi portile in cartierul Rahova (pe esplanada de vis a vis de Liberty Mall).
Timp de cinci zile, in perioada 26-30 septembrie 2012, cei interesati vor putea admira cele peste peste 300 de specii aduse la expozitie, de la gaini, fazani si porumbei de rasa, pana la prepelite, papagali sau pauni. Expozitia aduna si o serie de “invitati speciali”, de la chinchila, iepuri din rasele “Cap de Leu” si “Urias German”, pana la porcusori de Guineea sau hamsteri.

Copiii vor avea ocazia sa vada, pentru prima data in cadrul unui astfel de eveniment, cum se desfasoara viata intr.-un stup de albine: fagurele este adus intreg la expozitie, iar apicultorii le vor explica micutilor modul in care albinele produc mierea, din ce se compune o familie de albine si le vor spune alte multe povesti fascinante din viata unui stup.


Toti copiii cu varsta de pana la 10ani , insotiti de adulti, au accesul gratuit.

Pretul biletului de acces este de 5 lei. Program de vizitare: Miercuri orele 14.00-20.00, Joi – sambata 10.00-20.00, Duminica 10.00-15.00.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod