Tina G lansează "Love is in the House"

de Ileana Voicu Ghinea, 13 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Tina G lansează
Acesta este al 3-lea single din cariera solo a artistei. Piesa este un featuring cu artistul de hip-hop, Mark din Timişoara, iar proiectul reuneşte 3 producători cunoscuţi: Keo, Bogdan Mureşan (Cassa Loco) şi George Hora.

Mark a devenit cunoscut după colaborările cu artiştii din echipa Studio 66, dar mai ales după lansarea piesei "Fiecare face ce vrea". "Pe Mark l-am văzut prima dată pe YouTube şi am rămas impresionată de mesajul puternic pe care acesta îl transmite prin piesele sale. La scurt timp, Keo şi George Hora au luat legătura şi aşa s-a născut piesa noastră", a spus Tina G.

Colaborarea la distanţă (Bucuresti - Timişoara) a Tinei G cu Mark nu a impiedicat deloc implicarea intensă a celor doi artişti în finalizarea cu succes a proiectului "Love is in the house".

Tina G a început să cânte la vârsta de 7 ani, iar în 2003 a cunoscut succesul într-o trupă de fete. În ultimii ani, Tina s-a remarcat în finalele selecţiei naţionale Eurovision, în 2009 ajungând în finală, cu melodia "Pleacă", iar în 2010 cu piesa "Love is War".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod