Thievery Corporation in Romania

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Thievery Corporation in Romania

Toamna aceasta, trupa americana Thievery Corporation va concerta pentru prima data in Romania in formula "completa": 13 muzicieni pe aceeasi scena, intr-un show live. Spectacolul va avea loc pe 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Thievery Corporation - formata din Rob Garza si Eric Hilton - a devenit cunoscuta in 1996, cand o piesa a trupei a fost inclusa pe una dintre compilatiile renumitilor DJ si producatori Kruder & Dorfmaister.

Cu o muzica electronica abstracta, instrumentala, al carei sound poate fi incadrat undeva intre trip-hop si acid jazz, Thievery Corporation a reusit in scurt timp sa se impuna pe scena de profil.

De-a lungul carierei, Thievery Corporation si-a trecut in CV 5 albume, 5 compilatii, 16 single-uri, precum si piese incluse pe coloanele sonore ale filmelor "Garden State" si "Vanilla Sky".
Thievery Corporation a reusit sa atraga atentia publicului nu doar prin originalitatea stilului muzical si a show-urilor, ci si datorita versurilor cu puternica incarcatura sociala sau politica.

Piese precum "Amerimacka", "Revolution Solution" sau "The Richest Man in Babylon" sunt dovezi clare ale opozitiei grupului fata de evenimentele politice curente si initiativele luate de catre actuala administratie a Statelor Unite. De asemenea, in septembrie 2005, trupa a participat la concertul Operation Ceasefire, avand ca scop incetarea focului si a razboiului din Irak.

Exista patru categorii de bilete, la preturile de  60, 85, 110 si respectiv 140 lei.

Acestea vor fi puse in vanzare miercuri, 20 august, on-line pe www.myticket.ro, urmand ca spre sfarsitul saptamanii biletele sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:19
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod