“The Spencers” - Cei mai buni iluzionisti ai Americii cuceresc Europa

18 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
“The Spencers” - Cei mai buni iluzionisti ai Americii cuceresc Europa

The Spencers, cei mai buni iluzionisti ai Americii asa cum au fost declarati de catre “Societatea Internationala a Magicienilor”, au uimit recent publicul din Atena. Show-ul “Theatre of Illusion” a fost sold-out ceea ce a asigurat publicului grec premisele unei seri magice. Spectacolul vine dupa un turneu mondial plin de succes care a a debutat in Statele Unite, a trecut prin Asia, Africa ajungand intr-un final si in Europa.  Grandioasa productie “Theatre of Illusion” urmeaza sa ajunga in premiera si in Bucuresti in aceasta iarna pe data de 5 decembrie la Sala Palatului. 

In cadrul turneului inceput in anul 2010, The Spencers au demonstrat publicului ca show-ul sustinut nu  este o simpla demonstratie de magie si iluzionism, in cadrul careia oameni leviteaza, trec prin ziduri de beton, dispar si reapar ca prin minune, ci este un adevarat spectacol artistic care amuza si surprinde deopotriva, tinandu-si audienta cu sufletul la gura de la inceput pana la final.

Dupa nenumarate reprezentatii in Statele Unite, dar si in numeroase tari din Asia si Africa, celebrul duo a ajuns si in Europa unde spectacolul Theatre of Illusion a fost declarat sold-out in repetate randuri.

Cel mai recent exemplu a fost show-ul care a avut loc la Atena, publicul grec declarandu-se fascinat de numerele puse in scena de cei doi artisti, dupa cum arata posturile afisate pe bloguri si site-urile de socializare imediat dupa spectacol. “A fost un show foarte antrenant! Cei doi Spencer sunt mult mai prietenosi decat te-ai astepta si au interactionat pe toata durata spectacolului cu cei din sala”, “Spectacolul iti provoaca emotii de nedescris! ”E fantastic!” sunt doar cateva dintre marturiile celor prezenti. Conform reactiilor din presa locala, “feedbackul pozitiv dupa un astfel de spectacol era de asteptat”, cei doi fiind unul dintre cele mai premiate duo-uri de iluzionisti ale momentului.


Talentul impreuna cu munca lor in decurs de peste 20 de ani le-a adus, pe langa admiratia publicului care i-a descris ca fiind poate cei mai carismatici performeri ai scenei internationale, si nenumarate premii: International Magicians Of The Year (Magicienii Anului), Best Performing Arts Entertainers of the Year (Cei mai buni performeri ai anului), Best Major Performance (Cea mai buna reprezentatie), Best Performing Arts Event (Cel mai bun show de gen), Best Touring Production (Cea mai buna productie) si multe altele. Premiul Magicienii Anului oferit de catre Societatea Internationala a Magicienilor este cea mai importanta distinctie oferita de organizaţie,  echivalentul  unui premiu Oscar sau Emmy al industriei de iluzionism.
Aceasta distinctie semnifica recunoasterea performantelor celor mai talentati iluzionisti fiind oferit de-a lungul timpului unui grup restrans si select de artisti printre care David Copperfield,  Doug Henning,  Penn & Teller,  Siegfried si Roy dar si Criss Angel. CV-ul celor doi include peste 20 de trofee, carora li se alatura numeroase alte distinctii primite pentru diferite proiecte umanitare in care s-au implicat de-a lungul carierei.

Supranumiti de presa internationala “Modern days Houdini” (Houdini al zilelor noastre), The Spencers vor ajunge iarna acesta si la Bucuresti. Chiar in ajun de Mos Nicolae, pe 5 decembrie, la Sala Palatului, publicul roman se va putea delecta cu cea mai captivanta productie de iluzionism si magie, in cadrul celebrului spectacol “Theatre of Illusion”.
Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro si au preturi cuprinse intre 80 si 230 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod