Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, eleganţi pe covorul roşu

18 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, eleganţi pe covorul roşu

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu confirmă încă o dată că formează unul din cele mai discrete şi elegante cupluri din showbizul românesc. Cei doi soţi au fost prezenţi la Gala Eva.ro 10 ani unde au păşit pe covorul roşu în vestimentaţii foarte elegante.

Alina Sorescu a strălucit într-o rochie din mătase Stephan Pelger, în trei culori, pe un umăr, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi din catifea.

La rândul lui, Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale a României, a optat pentru un costum cu totul special.

Creaţie proprie, smokingul conţine elemente unicat, inventate de Ciucu: reverele din catifea au formă de săgeată îndreptată în sus, tehnică pe care designerul a denumit-o “revere cu valenţe ascensionale”. Forma gulerului exprimă ideea de masculinitate şi putere.
Alexandru Ciucu a optat pentru o pereche de pantofi Crockett&Jones, în valoare de 600 de euro, pe care i-a lustruit singur, după metoda folosită de însuşi Regele Mihai al României.

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au urcat pe scena evenimentului Eva.ro 10 ani pentru a înmâna premiile “Cel mai îndrăgit designer al anului” şi “Cea mai îndrăgită vedetă cu copii”.


„Nu ştiu de ce mi s-a întâmplat asta tocmai mie, să prezint această categorie. Poate este un semn. Poate că se ia, cine ştie”, a declarat Alina Sorescu. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod