The Lemon Bucket Orkestra in Vintage Pub!

Celebra formatie canadiana va concerta duminica, 20 mai, incepand cu ora 21:00, in Vintage Pub! Cunoscuta drept una dintre cele mai eterogene si explozive grupuri de muzică din Toronto, Lemon Bucket Orkestra, reuneşte stiluri diferite din toate zonele de origine ale artiştilor, fiind un mix incendiar de ritmuri muzicale.

Celebra formatie canadiana va concerta duminica, 20 mai, incepand cu ora 21:00, in Vintage Pub! Cunoscuta drept  una dintre cele mai eterogene si explozive grupuri de muzică din Toronto, Lemon Bucket Orkestra, reuneşte stiluri diferite din toate zonele de origine ale artiştilor, fiind un mix  incendiar de ritmuri muzicale.

Pretul unui bilet este de 15 de lei si se poate achizitiona de pe site-ul vreaubilet.ro Daca nu ati avut timp sa va procurati biletul on-line, accesul la concert se va face prin achitarea unui voucher de 30 de lei, iar contravaloarea lui o puteti folosi pentru consumatie.

Va asteptam!

 

The Vintage Pub, cel mai apreciat pub din Centrul Vechi, poate fi locul unde sa sarbatoriti, sa petreceti, sau doar sa iesiti cu prietenii la terasa.

Cu o capacitate de peste 200 de persoane, este locatia pe care o alegi atat pentru distractia din fiecare weekend cat si pentru organizarea celor mai reusite petreceri.


Rezervari: 0743. 797. 173 sau contact.bucuresti@thevintagepub.ro
Informatii si poze de la evenimente puteti gasi pe www.thevintagepub.ro sau pe adresa de Facebook.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod