Teo Trandafir: "Mi-aş da viaţa pentru Adrian Sârbu"

Teo a declarat că este alături de Adrian Sârbu pentru că acesta i-a schimbat viața


Adrian Sârbu nu este prietenul meu, e mentorul meu, e omul care m-a ghidat în viaţa asta, care m-a adus până aici, care atunci când m-am rătăcit m-a adus înapoi, care m-a dispreţuit când a trebuitTeo
Vedeta de televiziune mai spus că Adrian Sârbu a sprijinit-o moral, dar şi material, sentimental şi intelectual: "A băgat în mine toată încrederea de care aveam nevoie, mi-a băgat în cap că o să trăiesc şi acum copilul meu are mamă", a adăugat ea.

Pe de altă parte, Teo respectă punctul de vedere al lui Mircea Badea, chiar dacă ei văd diferit aceeaşi problemă.
"Despre Mircea Badea va spun cu toată sinceritea discuţiile nu sunt pe acelaşi nivel. Mircea este unul dintre prietenii mei cei mai de suflet. Am crescut împreună ca doi copii în aceeaşi curticică. Ce crede Mircea respect, ce cred eu respect şi ştiu. Mircea vorbeşte despre performanţele pe care le ştie din sursele lui. Eu vă spun ce a făcut omul asta pentru mine, discuţiile dintre noi nu sunt la acelaşi palier", a spus ea.

Adrian Sârbu a fost arestat preventiv, miercuri dimineaţă, fiind acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare, în dosarul Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod