Teambuilding culinar

Jakob Hausmann e polivalent. Cheful elvetian gateste, manageriaza proiecte de restaurante si... gazduieste teambuilding-uri culinare.
Jakob Hausmann e polivalent. Cheful elvetian gateste, manageriaza proiecte de restaurante si... gazduieste teambuilding-uri culinare.

Astfel, Hausmann joaca rolul de amfitrion pentru training-urile organizate de marile companii. Din portofoliul sau fac parte Reinert, Fuchs, Lufthansa, Vodafone, British American Tobacco, Microsoft, Novaintermed. In cadrul acestor teambulding-uri, chef-ul gateste demonstrativ, dar si impreuna cu participantii.

Este o modalitate excelenta de motivare a angajatilor.
De ce? Incurajeaza lucrul in echipa intr-o maniera foarte distractiva.

Aceast gen de teambuilding functioneaza atat pentru grupuri mici de 15 persoane, cat si pentru grupuri de pana la 100 de persoane. Asta deoarece se pot personaliza – de la stabilirea locatiei si pana la alegerea meniului.

Participantii sunt pe deplin implicati, invata sa gateasca retete noi si sanatoase sub indrumarea unui chef celebru. Nimeni altul decat Jakob Hausmann.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod