Targ de Turism si expozitie de ambarcatiuni la Baneasa Shopping City

6 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Targ de Turism si expozitie de ambarcatiuni la Baneasa Shopping City

In perioada 6 – 16 mai 2010, Baneasa Shopping City gazduieste expozitia de fotografie 3D "Povestea unui palat" organizata de revista FOTO-VIDEO digital si Muzeul National Cotroceni in colaborare cu fotograful Mihai Moiceanu. Cel de-al doilea vernisaj al Expozitie va avea loc joi, 6 mai 2010, ora 18:00, la Baneasa Shopping City.

Aceasta expozitia aduce in prim-plan o serie de fotografii 3D care subliniaza trasaturile unice si marete ale Palatului Cotroceni. Fotograful Mihai Moiceanu a imbinat cu arhitectura si fotografia digitala oferind privitorului perspective noi.
In cadrul expozitiei gazduite de Baneasa Shopping City se va putea achizitiona editia Mai 2010 a revistei FOTO-VIDEO digital care este insotita de ochelari 3D. Acestia ajuta la vizualizarea corecta a imaginilor tridimensionale.

Pentru ca se apropie vara si cu totii incepem sa ne planificam vacantele, Baneasa Shopping City organizeaza weekendul acesta Targul de Turism (Travel City). Aici vor fi prezente cele mai importante zece agentii de turism din Bucuresti care le vor pune la dispozitie vizitatorilor Baneasa Shopping City, cele mai fierbinti oferte de concediu pentru vara 2010.

Si pentru ca vacanta de vara inseamna apa, mare si soare, Baneasa Shopping City va gazdui cea de-a cincea editie a Romanian Boat Show (6 – 9 mai), cel mai mare targ de yachturi, ambarcatiuni si accesorii pentru sporturile nautice.
Programul de vizitare a targului va fi intre 10.00 – 20.00. Accesul se poate face pe baza de bilet cu valoare fixa (15 RON).


Mai mult, la Baneasa Shopping City, luna dedicata barbatului continua cu zile speciale pline de jocuri, expozitii si concursuri cu premii specific masculine. In fiecare weekend din mai, barbatii vor avea sansa sa se fotografieze alaturi de fotomodele si sa ia ca amintire propria coperta de revista FHM. Cumparaturile de minim 200 de lei efectuate pana pe 23 mai vor fi recompensate cu un talon de participare la Tombola Barbatului.
Toti cei care participa la aceata tombola au sanse egale de a castiga: vacante, accesorii  auto si moto.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod