“Taclale” - un CD de exceptie marca inegalabila a maestrului Ion Lucian

21 Decembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
“Taclale” - un CD de exceptie marca inegalabila a maestrului Ion Lucian

Casa de productie Sud-Est Production anunta lansarea celui de-al treilea CD din Colectia Mari actori romani – „Taclale”, – un recital extraordinar dedicat tuturor iubitorilor de arta.

Lansarea va avea loc joi, 23 decembrie, ora 11:00, la Teatrul Excelsior.

Colectia Mari actori romani este cel mai nou proiect audio si  cuprinde texte interpretate de  maestrii culturii romanesti. Cel mai recent CD- “Taclale” include 23 de povestiri si fabule atent interpretate, majoritaea pieselor reprezentand confesiuni, fabule, memorii, spiritul ludic si invatamintele pastrandu-se pe durata intregii arte teatrale.

“Mai bine de o jumatate de secol m-am stradiut sa va aduc un strop de bucurie, sa va luminez clipele intunecate, sa va invat sa radeti catre soare. Pe acest disc aveti cateva povestiri si fabule pe care vi le ofer cu dragoste, sa va alunge tristetea”, afirma marele actor Ion Lucian.

CD-ul „Taclale” Colectia mari actori romani va fi distribuit in principalele librarii din tara (Carturesti, Humanitas, Centrul de Librarii Bucuresti, Librariile Alexandria), in toate magazinele de specialitate, precum si in teatre.
Pentru mai multe infomatii accesati site-ul www.mariactoriromani.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod