Andreea Raicu spune “DA”...unui diamant de un milion de euro

21 Decembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Andreea Raicu spune “DA”...unui diamant de un milion de euro

Prezentatoarea TV Andreea Raicu a fost surprinsa purtand un diamant Rafael & Sons de un milion de euro.

Din fericire pentru admiratorii ei, diamantul nu a venit insotit de nicio cerere ci face parte dintr-un pictorial pe care Andreea Raicu l-a facut pentru revista The ONE. Pentru sedinta foto vedeta TV a mers in Israel unde a si aflat cate ceva despre procesul din spatele fabricarii diamantelor: “E greu sa refuzi o asemenea sansa. Nu ai des ocazia de a tine in mana un diamant la care natura a lucrat milioane de ani pentru ca apoi bijutierii Rafael & Sons sa-l prelucreze inca 3 ani pentru a-l slefui si a-i scoate la lumina adevarata valoare.

Mi-a placut dintotdeauna sa lucrez cu oameni pasionati de ceea ce fac cum sunt cei de la renumita casa de bijuterii Rafael & Sons, pentru ca rezultatele sunt intotdeauna spectaculoase.”

Se pare ca Andreea Raicu nu este singura care este de aceasta parere, diamantul de 10 carate si la care s-a lucrat 3 ani de zile fiind deja cumparat. Omul de afaceri din Hong Kong care l-a achizitionat il va darui sotiei sale la implinirea a 10 ani de casnicie, unul pentru fiecare carat al diamantului.

“A fost o experienta cu adevarat sclipitoare”
, mai declara Andreea Raicu care pe langa diamantul de 10,12 carate, cu o taietura tip Tolkowsky cu 57 de fatete, a mai admirat o intreaga colectie de diamante foarte rare. “E foarte important sa incepi o colaborare cu o astfel de experienta.
Cand cei de la Rafael & Sons, o afacere de familie cu peste 35 de ani de experienta internationala, mi-au propus sa fiu imaginea companiei lor, m-am simtit intr-adevar pretioasa.
”, continua Andreea Raicu.

Casa de bijuterii Rafael & Sons a fost fondata in 1970 ca o afacere de familie si s-a extins apoi in intreaga lume. Diamantele si bijuteriile lor sunt prezente pe pietele din SUA, Anglia, Israel, Italia, Romania, Hong Kong, Georgia, Insulele Caraibe si Franta, cu fabrici in Israel, Italia si Hong Kong.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod