Sylvia are un ten ca de bebeluş după ce a făcut Microdermoabraziune

Sylvia va sărbători anul acesta Crăciunul pentru prima data în noua ei casă, alături de soţul ei, Andrei, si de cei mai buni prieteni. A pregătit în acest sens o petrecere retrânsă pentru care însă şi-a propus să arate impecabil.
Sylvia va sărbători anul acesta Crăciunul pentru prima data în noua ei casă, alături de soţul ei, Andrei, si de cei mai buni prieteni. A pregătit în acest sens o petrecere retrânsă pentru care însă şi-a propus să arate impecabil.

Pentru că în ultima perioada a avut concerte aproape în fiecare zi şi a colindat drumurile ţării, expunându-se la cald şi la frig, tenul ei a devenit încărcat, astfel că a apelat la unul din cele mai noi tratamente non-invazive.
Dr. Adriana Frăţilescu, chirurgul şi esteticiana vedetelor, de la Perfect Lines, i-a aplicat solistei un tratament de Microdermoabraziune, la care a adaugat un cocktail de vitamine şi o mască intensă de hidratare.

Cu ajutorul unui aparat special, i-am aplicat pe piele un jet de particule foarte fine, ca de nisip, care exfoliază celulele moarte. Apoi, cu ajutorul vacumului, am curăţat porii în profunzime şi am eliminat punctele negre. Este un tratament cu efecte mult mai bune şi mai rapide decât intervenţiile clasice de la saloanele de înfrumuseţare”, a declarat Adriana Frăţilescu.

Pentru ca tratamentul să fie complet, Syilviei i-a fost aplicat pe faţă un cocktail concentrat de vitamine şi o mască puternic hidratantă cu care a stat acoperită timp de 20 de minute. În compoziţia măştii au fost incluse extracte din placentă.

Sylvia şi-a propus ca de Revelion să cânte într-un costum ce îi va lăsa la vedere decolteul, astfel că a extins acest tratament şi la nivelul pielii de pe gât şi piept.
Am avut probleme cu tenul în ultima perioadă. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar a devenit foarte încărcat. Adriana m-a scăpat de această problemă. Am acum un ten ca de bebeluş”, a declarat Sylvia.

Despre Microdermoabraziune
Microdermoabraziunea este un tratament ce vizează straturile superficiale ale pielii având ca scop îmbunătăţirea aspectului tenului, atenuarea ridurilor fine şi regenerarea din profunzime a epidermei.

Tratamentul ne ajută să obţinem un ten fin ca de piele de bebeluş, luminos, curat şi întinerit. Procedeul presupune folosirea unui jet de particule foarte fine care exfoliază celulele moarte, dublat de puterea vacumului care curăţă în profunzime porii şi elimină punctele negre.

Avantajele:


•    tratament complet nedureros
•    nu necesită anestezie
•    se repetă la interval de 2-3 săptămâni
•    nu necesită perioadă de recuperare
•    rezultate vizibile instant
•    după 6 şedinţe pielea este complet regenerată
•    tratamentul se poate extinde şi la nivelul gâtului, al decolteului si al corpului
Menţiuni

Pe parcursul tratamentului se poate avea o senzaţie uşoară de pişcătură . Dacă tenul este foarte sensibil este posibil ca dupa tratament să pară uşor iritat. Este un efect tranzitoriu şi fără semnificaţie.

Opţiuni

Tratamentul poate fi efectuat de sine stătător sau poate fi însoţit de o şedinţă de vitaminizare prin dermoporaţie. Cocktail-ul folosit este bogat în vitaminele A, C, E, F, coplexul de vitamine B şi alte substanţe cu efect nutritiv şi biostimulator. Pe scurt, aceasta combinaţie terapeutică ne ajută să avem un ten ferm, luminos, care "plesneşte de sănătate".
Adriana Frăţilescu deţine clinica Perfect Lines şi este chirurgul estetician care a adus în România metoda de lifting de weekend  şi lifting fesier brazilian, intervenţii care se realizează cu  fire biostimulatoare elastice, proceduri care nu lasă cicatrici vizibile şi nu necesită perioade lungi de recuperare.

Mai multe detalii, pe www.perfectlines.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod