Suzanne Vega, la Bucuresti

30 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Suzanne Vega, la Bucuresti

Pe 16 iulie, cantareata americana Suzanne Vega va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, potrivit Mediafax.

Considerata una dintre cele mai importante compozitoare din generatia sa, Suzanne Vega s-a numarat printre protagonistii revitalizarii muzicii folk la inceputul anilor '80, cantecele sale concentrandu-se asupra vietii urbane, a oamenilor obisnuiti si asupra subiectelor din lumea reala, imediata.

Inca de la lansarea primului sau album, in 1985, artista a sustinut concerte sold-out in multe dintre cele mai cunoscute sali ale lumii, muzica ei fiind usor de recunoscut.

"Luka", cel mai cunoscut hit al artistei, este o piesa ce a intrat in cultura pop ca fiind singurul cantec scris vreodata din perspectiva unui baietel abuzat, iar "Tom's Diner" ramane una dintre cele mai difuzate si mai fredonate melodii.

Biletele pentru concertul pe care artista il va sustine pe 16 iulie la Sala Palatului se vor pune in vanzarea in curand, pretul variind intre 75 si 250 lei.

Credit foto: gothamist.com


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Scrie Articole pe 30 Apr 2009, 22:52
    Scrie Articole

    Munceste de acasa scriind articole. www.scriearticole.wordpress.com

    0
    0

  • MAKEMONEY pe 30 Apr 2009, 22:26
    CASTIGA BANI STAND PE NET!!!!!!!!!!

    CASTIGA BANI ONLINE!!!Acum poti castiga simplu si usor bani stand pe internet...Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici http://www.neobux.com/?rh=54656F646F7261 si sa te inregistrezi dand Click pe register now din partea stanga(galbena).Dupa aceea trebuie sa mergi la view advertisments si sa intri pe reclame,trebuie sa dai click pe reclama din dreptul stelutei galbene si apoi pe punctul rosu unde astepti sa se incarce reclama(sunt minim 4 reclame zilnic).Se castiga 0,01$ pe reclama iar plata este instant.Poti castiga mai multi bani prin linkul tau de referall care se afla intrand in contul tau, apasand pe BANNERS si alegand in dreapta unde scrie LINK.Succes la castiguri!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod