Susan Sarandon recunoaște că s-a drogat

Actriţa americană, premiată cu Oscar pentru rolul din "Culoarul morţii", a declarat, miercuri, când a fost invitată a emisiunii "Watch Happens Live", găzduită de Andy Cohen, că a venit drogată la aproape toate festivităţile de premiere, mai puţin ceremoniile Oscar.
Rugată de Andy Cohen, prezentatorul show-ului "Watch Happens Live", difuzat pe postul bravotv.com, să numească un eveniment de la Hollywood unde a apărut sub influenţa drogurilor, actriţa, în vârstă de 67 de ani, a declarat: "Doar unul? Aş spune că aproape toate, cu excepţia Oscarurilor", relatează site-ul accesshollywood.com, citat de agenția Mediafax.

Actriţa americană Susan Sarandon, nominalizată de cinci ori la premiul Oscar, a primit în această distincţie în 1996, pentru rolul principal din "Culoarul morţii/ Dead Man Walking".
Susan Sarandon este, de asemenea, o susţinătoare a campaniilor pentru drepturile omului şi a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actriţa s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 16 Dec 2013, 17:22
    ce?

    oamenii nu inceteaza sa te uimeasca. Nu ma asteptam la asta din partea unei actrite ca Susan Sarandon. Nu are profil de drogata. In plus, are o varsta...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod