Style Up – o experienţă unică de fashion la Plaza România


Colectiile prezentate au transportat spectatorii printr-o paleta variata de modele, culori si lumini, efectele special facand trecerea naturala de la toamna la iarna, inclusive prin zapada artificiala.  Maria Andrei este un alt nume cu rezonanta care a contribuit la succesul Style Up, in calitate de director artistic al evenimentului. Machiajul si coafura au fost realizate cu maiestrie de Sephora si SimonaUngureanu (freelancer), oglindind tendintele propuse de marile branduri international pentru acest sezon.

Colectia Timeout este descrisa prin functionalitate, element esential in satisfacerea nevoilor unui lifestyle in tendinte.

Timeout armonizeaza texturile materialelor cu o paleta cromatica dominata de nuante pastel, rezultand piese ce pot fi integrate oricarei garderobe, toate in stilul “preppy” characteristic brandului. Stilul punk si legendara clasa Eastenders care in anii'30 a schimbat perceptia asupra artistilor vremii de finesc colectia Lee Cooper, ce transmite prin intermediul pieselor sale spiritual britanic nonconformist si curajos. Colectia contine piese din material inovatoare, care ofera mobilitate si confort, dar si articole confectionate din tesaturi clasice.

Colectia Tommy Hilfiger toamna - iarna Women’s Sportswear, The New England, ne poarta intr-o calatorie din Statele Unite pana in Marea Britanie.
Stilul classic britanic - reprezentat de imprimeurile traditionale, sofisticarea sartoriala si de croiul tipic Savile Row – este combinat cu puternicul spirit american.

Lashez combina eleganta cu atitudinea urbana, intr-o maniera rafinata si  puternic amprentata de feminitate, dar pastrandu-se in tendinte. Tinutele propuse pentru acest sezon combina broderii seducatoare cu franjuri, imprimeuri florale sau grafice, detalii metalice si aplicatii cu pietre, oferind piese vestimentare care confera stralucire si o atitudine fermecatoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod