Style Up – o experienţă unică de fashion la Plaza România



Toamna - iarna 2014 - 2015 inseamna pentru brandul Bigotti inspiratia din anii '30. Atractia sezonului o reprezinta infuzia de energie in zona casual. Pantofii de inspiratie sport (sneakers), jeansii, pantalonii chino si camasile cu imprimeuri evidente vin in completarea dimensiunii moderne a barbatilor cu un stil bine conturat.

Pentru acest sezon D'S Damat propane piese vestimentare in carouri, stil tipic britanicilor, combinatii indraznte de culori si o interpretare contemporana a stilului clasic.

Selectia de accesorii este si ea  una variata, curelele, cravatele, batistele si pantofii fiind disponibili in diferite nuante de violet, albastru si maro.

Il Passo propune o colectie sofisticata cu o calitate exceptionala a produselor. Totodata, aduce in prim plan cele mai hot piese ale momentului, modele feminine si elegante cu accesorii dinamice si cu detalii glam, de pilda ghete tip stiletto finishes si cizme inalte cu accesorii metalice.

Intoamna 2014 ECCO rezoneaza cu un stil de viata modern si activ, combinand impecabil stiluri eclectice cu un design hibrid, efecte digitale, detalii si accente sintetice pentru a crea incaltaminte calduroasa, dar totodata confortabila.

Definind confortul si stilul ca teme principale, Colin’s iti va devein prieten apropiat cu noua colectie de toamna - iarna.
Brandul iti va permite sa traiesti propriul stil in fiecare ora a zilei.  Otter a pregatit pentru acest sezon modele indraznete de incaltari intr-un stil nou, modernist si cool. Acesta se reflecta in botinele decorate cu siret din piele, care impresioneaza prin finetea detaliilor, in noile posete cu insertii florale discrete si in pantofii aparent clasici, cu insertii de lac.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod