Style Up – o experienţă unică de fashion la Plaza România

Toamna s-a instalat déjà printre noi, iar Plaza Romania te pregateste pentru un nou sezon fashion, care aduce in premiera colectiile sezonului toamna-iarna 2014!

Spre bucuria fashionistilor de pretutindeni, modele si combinatii inedite de texture si tesaturi in ton cu ultimele tendinte au fost prezentate la Plaza Romania in cadrul unui nou concept: Style Up-un show de moda incendiary marca Plaza Romania. Branduri renumite precum Tommy Hilfiger, D’S Damat, Lee Cooper, Koton, Time Out, Lashez, Bigotti, Colin’s, BSB, Otter, Il Passo si ECCO si-au dat intalnire pe catwalk, intr-o prezentare speciala.

Vedetele noilor colectii au fost: Andreea Balan, Adelina Pestritu, Speak, Iuliana Luciu, Anca Serea, Ellie White, Geanina Ilies si Adrian Nartea, care au defilat pe scena alaturi de manechine profesioniste.

Efectele video, muzica, dar si momentele speciale au proiectat spectatorii intr-o lume care a dus experienta noului sezon de toamna- iarna la nivelul urmator. Evenimentul a fost prezentat de Ilinca Vandici, o aparitie mereu spectaculoasa, iar Andreea Balan, a deschis show-ul de moda printr-un spectacol inedit. Artista a aparut pe podium si in calitate de model, reprezentand faimosul brand Lee Cooper.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod