Strumfii dau startul vacantei de vara

Facebook Twitter Comenteaza
Strumfii dau startul vacantei de vara

Sambata, 14 iunie, de la ora 16.00, in parcul Cismigiu, strumfii dau startul petrecerii. Itsy Bitsy FM si Schauma ii invita pe toti copiii cuminti care au terminat scoala, gradinita sau chiar cresa, sa sarbatoreasca impreuna cu strumfii si cu personajele Itsy Bitsy, inceperea vacantei de vara.

Daca ati ascultat radioul Itsy Bitsy FM, in perioada 02 - 14 iunie, ati putut descoperi lumea strumfilor prin vocile unor copii atotstiutori: "Marele strumf este conducatorul lor si singurul care poarta rosu." sau "Strumfo - ciuperca e atat de mare incat incap in ea 101 strumfi." sau "As vrea sa am si eu bucle aurii ca strumfita.
E preferata mea si a tuturor strumfilor." sau " Ce e mic, albastru si cu fes alb, traieste in strumfo-ciuperca si vorbeste strumfeasca?".

Cum era de asteptat, strumfii s-au infratit cu personajele indragitului post de radio Itsy Bitsy FM, si de aceea sambata, printre desene si baloane colorate, ii asteapta pe copii sa invete la fata locului, si nu doar pe undele radioului, ce inseamna sa fie strumfi adevarati.

Pe langa concursuri, micutii vor putea participa la karaoke si isi vor putea schimba look-ul in coltul special amenajat pentru tuns, coafat sau doar ciufulit.
De asemenea, picii vor putea alege intre maratonul de desenat strumfi si dansuri pe melodii cantate de copiii talentati din grupurile Rogvaiv, Miniton si micii artisti Andra & Razvan Gogan.

Vor exista si concursuri create special pentru intreaga familie, unde chiar toti membrii familiei pot castiga premii. Copiii vor invata jocuri noi pentru vacanta: dansul strumfilor, jocuri de puzzle gigant sau strumfo-sotronul. Si, daca vor sta pana la sfarsit, copiii vor putea pleca acasa cu un strumf pictat pe fata.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod