START PENTRU MUSCEL ADVENTURE TROPHY 2013, ETAPA A V-A DIN CAMPIONATUL NATIONAL DE OFF ROAD

Vineri, 6 septembrie, are loc startul competitiei „Muscel Adventure Trophy 2013” organizată, ca în fiecare an, sub egida clubului Off Road Adventure Romania. „Muscel Adventure Trophy” este una dintre cele mai vechi competiţii de profil şi totodată una dintre cele mai dificile etape din Campionatul Național de OffRoad. Ediţia din acest an totalizează peste 180 de km de trasee de dificultate extremă, tronsoane de orientare, precum şi o secţiune de trial (parcurs cronometrat de îndemânare pe teren accidentat).
„Muscel Adventure Trophy” se desfăsoară între 5-8 septembrie, iar startul va fi dat vineri, 6 septembrie 2013, ora 9:00, la Stadionul din Câmpulung Muscel. Primele două zile de concurs vor fi dedicate competiţiei pe trasee din masivul Iezer-Păpuşa, iar ziua a treia va fi dedicată probei de trial, organizată în zona pârtiei de schi Măţău din comuna Mioarele, lângă oraşul Campulung Muscel.

„Muscel Adventure Trophy” este un nume de rezonanţă, asociat cu sportul extrem, adrenalină, profesionalism şi foarte mult entuziasm.
”Cu mulţi ani în urmă, ne-am făcut un punct de onoare din a oferi participanţilor road-book-uri fără greşeală şi trasee verificate de cel puţin 3 ori. Nu vom face excepţie nici în acest an!”, a declarat Gigi Gavrilă, directorul competiţiei. „Anul acesta va exista doar secţiune auto, împărţită în mod tradiţional în trei clase: extrem, open şi standard”, a mai precizat acesta.

„Muscel Adventure Trophy” a luat startul pentru prima oară în anul 2000. De atunci s-a desfăşurat fără întrerupere, ajungând la a XIV-a ediţie.
Competiţia se remarcă în cadrul celorlalte etape din campionat prin cadrul natural deosebit, cu peisaje superbe şi prin dificultatea traseelor, validate de una dintre cele mai experimentate echipe organizatorice din ţară. Nu în ultimul rând, autoritatea tutelara a concursului, clubul Off Road Adventure România, este cel mai mare şi mai vechi club de 4x4 din România. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod