SPA LifeStyle Event

SPA Lifestyle Event - o premiera pe piata romaneasca a serviciilor spa: lansarea gamei de vouchere si carduri despreSpa.ro si a programarilor SPA online!

SPA LifeStyle Event -  o premiera pe piata romaneasca a serviciilor spa: lansarea gamei de vouchere si carduri despreSpa.ro si a programarilor SPA online!

DespreSpa.ro, in colaborare cu acordnet.ro, lanseaza doua produse originale, ce vin in intampinarea iubitorilor de experiente spa, in tara si peste hotare:  o gama de vouchere si carduri spa unice in Romania si in Europa de Sud-Est, valabile in 30 din cele mai frumoase si renumite centre wellness & spa din tara; aplicatia de Programari online la centre spa din Romania si din strainatate  (Buddha-Bar Spa @ Hilton Evian les Bains, Franta; B/ Attitude Spa @ Grosvenor House Hotel,  Dubai; George V Spa, Qatar si BuddhattitudeSpa Dakar, Senegal).

Evenimentul va avea loc miercuri, 4 aprilie, la Palatul Cesianu – Racovita (Str. C.A. Rosetti nr. 5).

Invitati speciali la eveniment vor fi Dna Sari Pinguet (Buddha Bar Spa) si manageri ai principalelor centre spa, partenere in aceste proiecte din Romania.

Va asteptam cu surprize relaxante si aromate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod