Teo Trandafir: "Am spus da din prima"

Bărbatul misterios din viaţa lui Teo a reuşit să o cucerească prin simplitatea şi inteligenţa lui. La nici o lună de relaţie, prezentatoarea a spus da, cu gândul că de această dată va fi mai bine.

Bărbatul misterios din viaţa lui Teo a  reuşit să o cucerească prin simplitatea şi inteligenţa lui. La nici o lună de relaţie, prezentatoarea a spus da, cu gândul că de această dată va fi mai bine.

Teo Trandafir este în culmea fericirii! Şi-a găsit bărbatul visurilor ei, cu care urmează să se căsătorească în vara acestui an. Cu toate că nu şi-a dorit să se îndrăgostească, Teo a început să-l îndrăgească pe iubitul ei încă din primele zile.

"Este un bărbat senzaţional după părerea mea, care nu a apărut în presă.

E un om ca oricare altul, ca tine, ca mine. E român, nu stă în România, dar va sta", a declarat Teo, fericită, pentru emisiunea "Poveştiri de noapte".

"La un moment dat ne-am dat seama că lucrurile ar putea evolua cumva și ne-am aruncat, însemnând că noi vom fi cei care răspund la întrebarea dacă se poate și invers: întâi să promiți și apoi să te ții de cuvânt. Am avut și el și eu relații care au durat ani, s-a decis marele pas, după care n-a mai mers.

Să vedem dacă invers e mai bine. Noi cam știm cum vor evalua lucrurile", a mai spus Teo, care adaugă că cererea în căsătorie nu a venit după foarte multă vreme de la înfiriparea relației.

"A fost o surpriză. Eu, surprinsă și fericită fiind, am acceptat din prima, fără niciun fel de rezervă. Nu știu dacă se făcuse o lună", a spus Teo, pentru EVZ.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod