Sorana umblă înarmată din cauza unui obsedat sexual

Fosta componentă a trupei ASIA şi-a luat măsuri de siguranţă, după ce a căzut victimă unui obsedat sexual care a pus-o într-o situaţie stânjenitoare. Ea a avut curajul să acţioneze, sărind la atacatorul ei, dar de atunci poartă la îndemână un obiect de autoapărare.

Aflată în trafic, la volanul maşinii mamei sale, Sorana s-a trezit pe capotă cu un tânăr înfierbântat zdravăn care s-a dedat la gesturi obscene simulând un act sexual pe capota ei, relatează cancan.ro.
Uluită de spectacolul din faţa sa şi iritată că nu poate pleca de la semafor, în timp ce toţi şoferii o claxonau, Sorana a avut tăria de a reacţiona, după ce a realizat că nu se află la "camera ascunsă".

Ea a deschis furioasă portiera, şi-a înfipt mâna în părul bărbatului lungit pe maşina sa şI a început să-l dea cu capul de capotă. "Ştiu că am avut o reacţie ciudată, dar simţeam că nu am cum să îl opresc. Maşinile claxonau, el mima sexul pe maşina mea şI eu ce să fi făcut? Să stau să asist la spectacol? Aşa că m-am înfipt în ciuful lui şi l-am izbit de câteva ori cu capul de capotă ca să îi vină mintea la loc. Sincer, în momentul acela nu mai gândeam de nervi. Lumea se stânsese în jur şi ciudatul asta se ridicase şI încerca să fugă. Şoferii mi-au tras maşina pe dreapta ca să eliberez carosabilul", a povestit Sorana pentru cancan.ro.

După acest incident, cântăreaţa şi-a luat măsuri de precauţie: "Acum am în maşină, la îndemână pe portieră, o bâtă telescopică. Nu am folosit-o niciodată, dar îmi dă o stare de siguranţă. Spray paralizant nu vreau să folosesc. Înţeleg că nu e legal, că pot să inhalez în timp ce îl pulverizez şI pot fi alergică la el."

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod