Snoop Dogg, interzis sa cante la Haga

de Georgiana Dorobanțu, 21 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Snoop Dogg, interzis sa cante la Haga
Snoop Dogg a fost socat de decizia autoritatilor din Haga, Olanda, care i-au interzis accesul la festivalul de muzica in aer liber "Parkpop", potrivit femalefirst.co.uk.

Cantaretul, care are un trecut plin de probleme legale, trebuia sa fie inclus pe afisul festivalului, urmand sa cante alaturi de cantareata si actrita Julitte Lewis si artista germana Nena.

Dar rapper-ul a fost socat sa afle ca autoritatile olandeze au avut de obiectat fata de prezenta sa la Festival, acestea declarand ca au cerut organizatorilor sa anuleze concertul starului pentru a "pastra o atmosfera libera, deschisa si prietenoasa la Festivalului Parkpop".


Reprezentatul oficial al artistului a declarat: "Snoop Dogg este socat de decizia primarului orasului Haga. A fost cap de afis la numeroase festivaluri de muzica din intreaga lume si a participat la toate acestea fara niciun fel de incident".

Nu este prima data cand Snoop Dogg are astfel de probleme. Acesta a redobandit de curand dreptul de a intra pe teritoriul Marii Britanii, dupa ce in 2006 a cauzat un scandal pe aeroportul Heathrow din Londra, care s-a incheiat cu arestarea sa.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod