Sistem a ajuns la Brasov

de Ileana Voicu Ghinea, 31 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Sistem a ajuns la Brasov

Sistem a inceput repetitiile pe scena Festivalului Cerbul de Aur. Pentru aceasta editie, Zoli, Robi, Cici, Phlo si Nashu au pregatit un program cu toate  ingredientele unui show memorabil: piese reorchestrate, o piesa compusa special, un show de lasere incendiar, coveruri, efectele speciale, alta cosmetizare a instrumentelor, un set de butoaie noi...

Chiar daca prima repetitie a fost pe ploaie, totul a decurs conform programului. "Suntem familiarizati cu Cerbul de Aur. Am mai fost aici in 2004 si 2005, iar la Noptile Albe am participat aproape in fiecare an.
Insa, de la an la an, se observa un progres. Scena e cea mai mare, iar conditiile tehnice sunt cele mai bune oferite artistilor romani la un mare festival"
, spune Zoli.

Sistem va deschide serile de concurs din 2, 3 si 4 septembrie. Si, pentru a fi in ton cu fiecare seara tematica - evergreen, rock, pop - trupa a pregatit un program de coveruri pe care nu l-a mai cantat niciodata. La show-ul din 3 septembrie, spectatorii din Piata Sfatului si telespectatorii TVR vor avea parte de un spectacol de lasere impresionant.

Editia 2009 a Festivalului si Concursului International Cerbul de Aur va reuni 25 de concurenti din 18 tari.
Vedetele internationale invitate la Brasov sunt: Hot Chocolate, Steve Vai si Tiziano Ferro. Pe scena Cerbului de Aur vor mai sustine recitaluri trupe si artisti romani de mare valoare: Sistem, Directia 5, Vama, Holograf si Loredana.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod