Anastacia vrea lumanari cu aroma de vanilie

de Nicoleta Tarantus, 1 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Anastacia vrea lumanari cu aroma de vanilie

Starul pop-rock Anastacia, care va concerta astazi la Sala Polivalenta din Bucuresti, si alaturi de care ai fredonat hit-uri precum "I'm Outta Love", "Paid my Dues", "Cowboys & Kisses", "Left Outside Alone" sau "Sick and Tired", a cerut ca in culise sa ii fie puse la dispozitie preparate vegetariene, fructe proaspete, iaurturi si lapte dietetice, dar si produse de patiserie si carne. De asemenea, artista a cerut si multe dulciuri, printre care si budinca de ciocolata.

In materie de bauturi, Anastacia si staff-ul sau au cerut sucuri, apa plata si minerala, energizante, bere si vin.
In cabina sa, Anastacia a cerut in mod special lumanari cu aroma de vanilie, miere Manuka, iaurt de capsuni si iaurt grecesc fara grasimi.

In cadrul turneului sau mondial, celebra artista va mai concerta in St. Petersburg, Helsinki, Stockholm, Danemarca – Soenderborg, Antwerp, Amsterdam, Baden Baden, Hamburg, Dusseldorf, Frankfurt, Munhen, Londra, Cardiff, Birmingham, Irlanda, Manchester, Zurich, Verona, Lucca, Taormina, Roma, Graz, Praga, Madrid, Valencia, Guimares, Moscova, Bratislava, Luxemburg si Lisabona.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului si online pe bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro si au preturi cuprinse intre 100 si 400 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod