Silviu Pasca a "militat" pentru barba la Skating Haircuts!

Barba impresionanta a solistului Silviu Pasca (fost concurent la Vocea Romaniei si artist HaHaHa Production) a fost una dintre atractiile evenimentului Skating Haircuts.
Mult comentata de fanii sai care s-au impartit in doua tabere „pro si contra”, podoaba faciala a lui Silviu Pasca si-a castigat rapid celebritatea in randul tinerilor:
 
"Ma cearta lumea.. literalmente si direct, pentru ca .. aparent.. barba mea este <<un factor inspirational pentru tineri, care-n ziua de azi sunt foarte impresionabili>>! Eu sunt de parere ca oamenii trebuie sa se simta liberi sa-si exprime trairile, sa fie exact asa cum isi doresc.. sa nu se simta constransi sa se-ncadreze-ntrun tipar..
si daca din 10, cate unu-si lasa barba, pentru ca asa se simte el bine.., bravo lui ca indrazneste! You don't choose the beard.. the beard chooses you
”, a postat Silviu Pasca pe pagina sa de Facebook.

In cadrul evenimentului Skating Haircuts care a avut in Sun Plaza, magazinul VGeneration s-a transformat timp de o zi intr-un adevarat „barber shop” in care hair-stilistii de la Barbosul Prietenos au tuns ai au ranjat gratuit frizuri si barbi. Cu aceasta ocazie, Silviu Pasca si ceilalti reprezentanti ai comunitatii barbosilor care au fost prezenti in magazin au discutat despre outfit-uri urbane, dar si cum se asorteaza hainele si pantofii Vans sau sepcile New Era cu tunsoarea si barba.
La eveniment au mai participat Andrei Chermeleu, Boier Bibescu si Satra Benz.
 
Stilul barbosilor este foarte creativ. Poarta camasi cadrilate, tricouri culogo-uri, jeans si jachete din piele, bocanci si incaltaminte sport, dar si sepci cu logo. Evident, barbosii „nu taie copaci in padure”, ci sunt artisti, fotografi, publicitari, specialisti in IT sau chiar corporatisti. Fenomentul „lumbersexualilor” este explicat de specialisti prin faptul ca purtatorii de barbi vor sa isi arate masculinitatea, virilitatea si puterea intr-o societate in care, din ce in ce mai multe femei, se impun in functii de conducere.
Psihologii sustin ca barbatii isi lasa barba sa creasca, atunci cand vor sa isi ascunda vulnerabilitatea sau sa se ascunda de paparazzi... daca sunt vedete!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod