Shopping nelimitat de sărbători cu Băneasa Bonus Card

21 Decembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Shopping nelimitat de sărbători cu Băneasa Bonus Card

În prag de sărbători, Băneasa Shopping City şi GarantiBank vin în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi lansează cardul de credit Băneasa Bonus Card.

 

Prin achitarea cumpărăturilor efectuate în centrul comercial cu Băneasa Bonus Card clienţii se pot bucura de avantaje unice valabile doar în magazinele din Băneasa Shopping City, precum:

  • - 3 rate suplimentare, fără dobândă şi comisioane (care se adaugă atât la numărul standard de rate disponibil la oricare comerciant partener Bonus Card din centrul comercial, cât și la numărul de rate practicat în timpul campaniilor speciale)
  • - Bonus de 5% din valoarea cumpărăturilor efectuate


În plus, există şi facilităţile programului de loialitate Bonus Card:

 

  • Obţinerea de bonus la folosirea cardului la cumpărături atât în ţară cât şi în străinătate (1 bonus=1 RON)
  • Cumpărături gratuite din bonusul acumulat în peste 4200 de magazine partenere
  • 0% dobândă pentru o perioadă de graţie de până la 50 de zile
  • Până la 12 rate fără dobândă la magazinele partenere
  • Campanii speciale acoperind toate domeniile de interes


Persoanele care doresc să aplice o pot face atât la birourile de informaţii din Băneasa Shopping City cât şi în agenţia Garanti Bank din Centrul Comercial Feeria.

Suprizele nu se termină aici! Cei care solicită un card Băneasa Bonus Card în perioada 17 decembrie 2010 - 21 ianuarie 2011 pot câştiga premii constând în bonusuri de 1.000 RON.

Clienţii pot afla detalii despre Băneasa Bonus Card şi despre produsele şi serviciile oferite de GarantiBank accesând www.bonuscard.ro, www.baneasashoppingcity.ro sau sunând la Alo Garanti: 0800 80 1234 sau + 4 021 200 9494.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod