Serialul Fetele / Girls, sezonul 3, din 1 martie la HBO

Sezonul al treilea al serialului Fetele / Girls va avea premiera la HBO sâmbătă, 1 martie, de la ora 22:00. Serialul este disponibil și pe HBO GO.
Lena Dunham revine cu al treilea și mult așteptatul sezon din serialul Fetele / Girls, premiat cu Emmy și două Globuri de Aur. Serialul are în prim-plan întâmplările unui grup de prieteni de 20 și ceva de ani din New York.

În sezonul al treilea, Hannah are o relație cu Adam (Adam Driver), iar cei doi se mută împreună în apartamentul ei. Hannah își dorește în continuare să fie scriitoare și încearcă să scrie o carte sub îndrumarea editorului ei excentric. După despărțirea bruscă și traumatizantă de Charlie, Marnie (Allison Williams) se adaptează noilor condiții și face tot ce-i stă în putință să aibă viața pe care simte că o merită. Aproape de absolvire, Shoshanna (Zosia Mamet) se străduiește să găsească un echilibru între petreceri și studii. Jessa (Jemima Kirke) reapare în viețile fetelor și cunoaște un bărbat care o va influența în deciziile sale. De-a lungul celor 12 episoade, prieteniile dintre fete sunt mai volatile ca oricând. Ca întotdeauna, dragostea, viața, sexul pot întrerupe calea complicată spre maturitate.

Pe lângă Dunham, distribuția serialului îi cuprinde pe Adam Driver în rolul lui Adam, pe Allison Williams în rolul lui Marnie, fosta colegă de cameră a lui Hannah, Jemima Kirke în rolul Jessei, Zosia Mamet în rolul Shoshannei, fosta iubită a lui Ray (Alex Karpovsky).

În fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, HBO va difuza un episod din sezonul al treilea al serialului. Toate cele trei sezoane ale serialului Fetele / Girls pot fi urmărite pe HBO GO.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod