Șerban Huidu începe scandalul cu Mădălin Ionescu: „Parazit ce trăiește pe hoiturile societății“

"Cârcotaşul" a scris pe blogul său un comentariu în care atacă atitudinea colegului de breaslă, care a devenit subiectul unei petiții pentru interzicerea emisiunilor TV de tip tabloid.
După ce Mădălin Ionescu i-a făcut idioți pe semnatarii petiției Şerban Huidu l-a atacat fără menajamente. "Am citit pe măreţul internet aceste elucubraţii, ale unui nene ce se numeşte jurnalist! Definiţia mai apropiată de adevăr este aceea a unui parazit ce trăieşte pe hoiturile societăţii ce ne distrug încet încet! (...) "Marele" prezentator de emisiuni <<deştepte>> şi <<distractive>> îi pune la zid pe cei ce îşi doresc dezinfectarea spaţiului public ce este reprezentat de televiziuni! Te oftici? Recunoaşte că te oftici! (...)", a scris Huidu.

"Să îţi spun un lucru domnu' Mădălin: cu mulţi ani în urmă, socatele Dan Diaconescu spunea că se va oteviza toată media din România! Din păcate a avut dreptate: de ce televiziunea să plătească pentru show-uri grandioase care costă, când poate aduce doi neaveniţi pe o canapea, să îi plătească pentru a-şi spăla rufele în direct! Mai ales că e criză! În plus mari patroni de trusturi îşi doreau influenţă pentru otrăvirea opiniei publice sau pentru mârşave şantaje"
, a mai scris Huidu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod