Serban Copot gateste ca un chef de Craciun! Iata ce retete spectaculoase are in plan!

Serban Copot este priceput nu doar la muzica si la scris carti pentru copii, ci si la gatit.
Artistul din trupa Animal X va pregati de Craciun mai multe retete, care mai de care mai delicioase si mai spectaculoase.

Anul acesta petrecem sarbatorile si Revelionul acasa, in Bucuresti, tinand cont ca Roxana, sotia mea, este insarcinata. Vom avea si oaspeti, asa ca am inceput deja pregatirile pentru a-i servi cu fel si fel de preparate delicioase. Ma gandesc sa fac o ceafa de porc la tava, cu sos de mere si stafide, as gati si niste prepelite umplute cu unt si mirodenii, calcan prajit, salate cu si fara carne, poate si niste sarmale. Imi ploua in gura numai cand vorbesc despre planuri.
Trebuie sa am grija si de cei care nu mananca carnuri grele, deci salatele vor fi bogate in seminte de chia, dovleac, nuci de toate felurile, iar pestele si branzeturile vor completa meniul. Budinca de chia am inteles ca este senzationala, deci am de gand sa o experimentez anul acesta. Tedi, baietelul meu, imi va fi ajutor, deci va fi o aventura pe cinste. Va invit pe blogul meu, www.serbancopot.ro,  unde o sa va tin la curent cu retete si fotografii”
, spune solistul.

Pentru Serban Copot, atmosfera feerica a sarbatorilor de iarna a inceput cu doua saptamani in urma, odata cu repetitiile pentru primul spectacolul pe care l-e regizat si l-a scris, spectacol pus in scena la o gradinita din Bucuresti.

Ideea acestui spectacol s-a construit in jurul conceptului de parinti care se transforma in copii in asteptarea mosului.
Atmosfera trebuia sa fie comica, festiva, relaxata ca de sarbatori. Am decis ca piesa centrala sa fie bradul, care va fi impodobit pe parcursul acestei mici scenete, iar, in mod evident, apogeul, Mos Craciun. Am folosit 5 melodii specifice sezonului, am facut cateva dialoguri si asa s-a nascut prima mea sceneta. Este prima oara cand particip la un spectacol in calitate de regizor si scenarist (cand spun asta suna asa pompos) si trebuie sa recunosc ca am avut si eu emotiile mele. Nu mai vorbesc despre emotiile gastii de parinti-actori care repetau replicile pana in ultima clipa a intrarii in scena
”, povesteste Serban Copot pe blogul sau, www.serbancopot.ro.


La finalul piesei a avut loc o intamplare care i-a facut pe cei din sala sa lacrimeze de emotie: dupa ce parintii s-au asezat la somn, in jurul bradului, fetita de 1 an a uneia dintre a coborat in scena pentru a se aseza sa doarma, alaturi de tatal ei, pe aceeasi perna.

Cel mai frumos moment al serii a fost atunci cand o mogaldeata de un an a urcat pe scena taras-grabis ca sa faca nani alaturi de taticul ei. Toata sala s-a topit de cat de dulce a fost! Puteti urmari sceneta pe pagina mea de Facebook https://www.facebook.com/serbanmcopot. Va multumesc, dragi parinti, ca ati fost asa de deschisi si de deosebiti!”, a scris artistul pe blogul sau.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod