Secretul siluetei Mirela Stelea: antrenamente cu T-Rex și o dieta sănătoasă

Mirela Stelea se poate lăuda cu o siluetă admirabilă, iar formele frumoase ale trupului său se datorează atât alimentației sănătoase de zi cu zi, cât și sportului pe care îl pratică frecvent.

Designerul vestimentar are un antrenor personal care nu doar că i-a programat exercițiile fizice ideale pentru corpul ei, dar i-a și echilibrat stilul de viață zilnic, prin sfaturi privind dieta și modul de a gândi.

„De aproape un an de zile mă antrenez cu un antrenor personal și cred că este cea mai bună alegere pe care am făcut-o! De multe ori ai senzația că știi multe despre sport și lucrezi corect dar se pare că nu este suficient niciodată! De când lucrez cu Cristof Ladislau, binecunoscutul antenor de spinning, care este și antrenorul meu personal, orele la sală sunt mai dinamice, mă simt mai motivată.

Chiar și atunci când sunt foarte obosită sau poate am o zi mai proastă, el știe exact cum să mă motiveze să fac miscare pentru a mă readuce în formă. În plus, cel mai mare avantaj este timpul. De când lucrăm împreună, antrenamentele durează între 75 și 100 de minute,  mult mai eficient decât cele două ore sau chiar și mai mult pe care le petreceam eu antrenându-mă singură”, a declarat Mirela Stelea.

Mirela Stelea susține că, de când a descoperit T-Rex, munca la sală este mai eficientă ca niciodată.
“Fac spinning, exerciții cu T-Rex-ul, in sala de sport sau in aer liber, înot numai vara sau când sunt în vacanță într-un loc unde îmi permite clima, iar iarna merg și la patinoar”, spune designerul.

Cât despre alimentație, Mirela Stelea recunoaște că acordă o importanță deosebită hranei sănătoase și hidratării. “Mănânc sănătos, respect orele de masă, mă hidratez corespunzător și fac mișcare regulat. La toate acestea adaug și orele petrecute la salonul de cosmetică, tratamente faciale și multe alte metode de întreținere corporală."

Designerul dezvăluie și cum se prezintă meniul ei zilnic, într-o zi de lucru.

“Dimineața un bol de iaurt grecesc cu miere și nuca, o banana, la pranz piept de pui la grătar cu salată iceberg cu roșii cherry, între mese un baton proteic și un pumn de migdale, iar seara o salată de avocado și ardei cu brânză degresată”, a mărturisit Mirela.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod