Se deschide primul Drive In Cinema Digital din Romania

30 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Se deschide primul Drive In Cinema Digital din Romania

Primul cinematograf Drive In Digital din Romania se deschide pe 1 iulie in nordul Capitalei. Romanii au ocazia sa vizioneze filmul "Epoca de Gheata 3 - Aparitia dinozaurilor" in avanpremiera mondiala la Baneasa Drive in Cinema.

Baneasa Shopping City deschide primul cinematograf Drive In Digital din Romania, Baneasa Drive in Cinema, cu o investitie de 1 milion de euro. Investitia a implicat amenajarea terenului, utilitati, echipamente speciale conform standardului international, sistem operational, resurse umane si marketing.

Baneasa Drive in Cinema este amplasat pe o suprafata de 25,000 de mp, intre Baneasa Shopping City si IKEA.
Cinematograful are o capacitate de 300 de masini si este deschis zilnic, pe toata perioada verii, pana in octombrie. Filmul este proiectat pe peretele Baneasa Shopping City, pe un ecran de 23.5 metri lungime si 10 metri inaltime. Cinematograful foloseste un sistem digital de proiectie care asigura vizionarea filmelor la o inalta calitate a imaginii. Sunetul este transmis prin intermediul unei frecvente radio locale pe care clientii o pot recepta cu ajutorul sistemului de sonorizare al masinii.

Primul film care ruleaza pe ecranul Baneasa Drive in Cinema este "Epoca de Gheata 3 - Aparitia dinozaurilor".
Bucurestenii au la dispozitie 2 zile de avanpremiera mondiala in care pot viziona celebrul film din scaunul propriului autoturism. Toti cei care vizioneaza filmul pe 1 si 2 iulie la Baneasa Drive In Cinema primesc cadou mascote ale personajelor din film.

Filmul "Epoca de Gheata 3 - Aparitia dinozaurilor" poate fi vizionat la Baneasa Drive in Cinema zilnic, de pe 1 iulie pana pe 12 iulie. Clientii Baneasa Drive In Cinema pot viziona un film in timpul saptamanii si doua in zilele de weekend.
Atat pe 3, 4 si 5 iulie, cat si pe 10, 11 si 12 iulie vor rula doua filme la Baneasa Drive In Cinema: "Epoca de gheata 3 - Aparitia Dinozaurilor" si "Transformers - Razbunarea celor invinsi".

Pretul unui bilet la film:

luni - joi: 15 lei
vineri - duminica: 20 lei
Pentru copii, elevi, studenti si pensionari: 10 lei
Avanpremiera: 20 lei

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod