Santana vrea sa cante peste 2 ore la B'ESTFEST

9 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Santana vrea sa cante peste 2 ore la B'ESTFEST

Santana va canta pentru prima data in Romania, pe 4 iulie, in cadrul B'ESTFEST 2009. Datorita faptului ca acest concert este o premiera, dupa mai bine de patru decenii de cariera, artistul a cerut extinderea show-ului la peste doua ore.

Acest spectacol sustinut pe scena B'ESTFEST din Bucuresti marcheaza inceputul unui turneu de 15 spectacole pe care le sustine Santana in Europa. Special cu aceasta ocazie, chitaristul si trupa sa au pregatit un spectacol deosebit: cel putin doua ore de show live alaturi de unul dintre cei mai importanti artisti din istoria muzicii! "Desi initial negocierile cu agentul s-au purtat pentru o durata mai mica a spectacolului, Santana a insistat sa modificam programul, astfel incat sa aiba la dispozitie peste doua ore pentru intregul sau show, pregatit special pentru Romania! Este prima oara cand primim o astfel de cerere, iar surpriza este cu atat mai mare cu cat vine din partea unui artist de talia lui Carlos Santana!", a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic.


Chitara lui Carlos Santana - una dintre cele mai renumite "amprente" muzicale din istorie – a oferit hituri precum "Samba Pa Ti", "Black Magic Woman", "Oye Como Va", "Put Your Lights On", "Smooth", "Maria Maria", "Corazon Espinado", sau "Into The Night", si i-a adus artistului zece premii Grammy si includerea in topul Rolling Stone al celor mai buni 100 de chitaristi din toate timpurile! Dupa spectacolul de la Bucuresti, Carlos Santana va concerta in Turcia, Grecia, Macedonia, Serbia, Croatia, Italia, Austria si Germania, la sfarsitul turneului umand a se intoarce in Las Vegas pentru a-si continua show-urile in clubul The Joint din cadrul Hard Rock Hotel & Casino.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod