S-a redeschis LOFT

LOFT, unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Bucureşti, s-a redeschis publicului pe 28 septembrie a.c., cu o petrecere glam, în stilul caracteristic cu care şi-a obişnuit clienţii.
Petrecerea a adunat celebrităţi din show-biz-ul românesc, care au avut parte de o cină specială şi au fost încântaţi de vocea magică a lui Emily Johnson, cântăreaţa din Monte Carlo, care s-a aflat pentru prima oară în România.
După miezul nopţii, playlist-ul selectat de DJ UGin  a încins atmosfera până dimineaţă.

Partenerul principal al clubului LOFT a fost faimoasa GREY GOOSE - The World's Best Tasting Vodka, cunoscută pentru savoarea sa luxuriantă - care a delectat invitaţii cu cele mai speciale cocktailuri.


Produsă în regiunea Cognac din sud-vestul Franţei, vodka GREY GOOSE beneficiază de tradiţia şi experienţa locală câştigate în sute de ani în crearea băuturilor spirtoase de înaltă calitate.

Localizat în complexul de clădiri Metropolis, LOFT a debutat  un concept eclectic inovativ: restaurant şi lounge, un loc unde oamenii îşi petrec timpul cu prietenii sau se întâlnesc cu un partener de afaceri. Un loc în care se pot bucura de muzică bună şi în care se delectează cu cele mai rafinate vinuri şi cocktail-uri.


De la deschidere, LOFT a fost gazda a numeroase petreceri exclusiviste, iar succesul acestora a provocat o extindere a conceptului LOFT şi transformarea locaţiei într-un club în care clienţii doresc să îşi petreacă toată noaptea.    
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod