Amna, pe urmele Innei! Are super hit în America Latină!

Amna ia drumul Innei şi Antoniei în ceea ce priveşte succesul pe continentul “telenovelelor”. Ea s-a făcut remarcată tocmai în Columbia, unde a dominat topurile cu piesa “Tell Me Why”. Astfel, în primăvară, solista a primit propunerea de a cânta împreună cu sex-simbolul Columbiei,Mauricio Rivera şi rapper-ul Obie-P.

Cei trei au înregistrat piesa “Hey Ho”, iar în vara acestui an au filmat un videoclip care a strâns aprope un million de vizualizări pe YouTube.

“Lui Mauricio i s-a părut exotic să înregistreze un featuring cu o româncă, mai ales că în America Latină, Inna şi mai nou Antonia s-au bucurat de mare succes. Mauricio a fost invitat peste tot să susţină concerte sau să promoveze această piesă: în Argentina, Chile, Venezuela şi Spania, iar rezultatul este că << Hey Ho>> a devenit peste noapte un hit!”, spune solista.

Este posibil ca Amna să susţină, la rândul ei, câteva show-uri în America Latină, în luna noiembrie a acestui an.

“Am purtat mai multe discuţii în acest sens. Teoretic ar mai fi un singur pas: să primesc biletele de avion!  Mi-ar plăcea foarte mult să ajung în America Latină. Mă fascinează acest continent, de pe vremea când eram adolescentă şi mă mai uitam la telenovele. Bărbaţi frumoşi, peisaje incredibile, cum să nu îţi doreşti să ajungi măcar o dată în viaţă acolo?!”, declară Amna, care renoaşte că era fan înrăit al Thaliei şi al telenovelei"Sărmana Maria".

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod