S-a lansat "Tombola Castigatorilor"

29 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
S-a lansat

Asteptata emisiune-concurs "Tombola Castigatorilor", gazduita de TVR2, s-a lansat duminica, pe 19 iulie. Dintr-un platou de 1500 m2, cu un decor estimat la  85.000 €, emisiunea se va difuza in fiecare duminica, de la orele 20.10, iar timp de aproape doua ore puteti avea sansa de a castiga premii substantiale, procurandu-va din timp biletele de participare, de la Agentiile Loto din tara.

Exista trei categorii de premii: Categoria I - "Iti achit intretinerea pe un an", Categoria a II- a - "Iti platesc un salariu timp de un an",  Categoria a III-a -  "Iti achit creditul de la banca" si o categorie speciala cu premii consistente care isi vor  mari valoarea, pe parcurs, in functie de cuantumul fondului de premiere.

In plus, cei care se numara printre fericitii castigatori, pot suna in timpul emisiunii urmatoare, iar daca vor avea din nou in casele lor un alt bilet, vor primi automat un premiu de fidelitate, in valoare de 500 RON.

Emisiunea nu va fi un simplu joc, tinand cont ca cele doua gazde: fermecatoarea Andreea Mantea si talentatul cantaret Aurelian Temisan va vor purta prin lumea divertismentului, cu balet, muzica, invitati-surpriza si toate ingredientele ce fac deliciul unui show memorabil.
 
Productia TV va fi cu adevarat spectaculoasa, mai ales ca fiecare editie va avea o tematica anume si va fi completata de momente inedite.
Cei mai iubiti cantareti, cei mai buni actori, cei mai importanti oameni ai momentului vor fi invitati de-alungul acestui show vesel si antrenant.
 
Editia a III- a  a emisiunii ce va avea loc duminica, 2 august,  numita sugestiv "Robinson Crusoe in criza" va va face cunostinta cu o serie de personaje fascinante. Deznadajduit si disperat, Robinson Crusoe va gasi pe insula nu doar femei seducatoare si dansuri tribale, ci chiar bilete norocoase ce cu siguranta ii vor schimba destinul.
 

Robinson nu va fi singur, ci va avea si numerosi invitati: frumoasa bruneta Lavinia si blondele "asiatice" de la Ladies vor ispiti cu muzica lor, iar  magicianul Christianis isi va demonstra capacitatile misterioase. Pitoni, tarantule, iluzionism, cateva din ingredientele unei seri de duminica plina de antren.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod