Românii au talent: Vineri seară se decide câştigătorul premiului de 120.000 de euro

La finalul show-ului, Pavel Bartoș și Smiley vor anunța cine este câștigătorul acestei ediții


Carmen Cernea va surprinde cu un moment muzical de excepţie. Concurenta va îmbina cu succes trei stiluri muzicale, care vor electriza.

Şi Bogdan Dumitraşcu s-a pregătit intens pentru marea finala şi va cânta o melodie românească celebră.

Alexandru Moraru va interpreta o melodie cunoscută la chitară şi voce, dar va executa şi câteva mişcări de dans, care vor completa întregul moment.

Muzica instrumentală va fi adusă pe scenă de trupa Concertino.

Cei nouă concurenţi vor interpreta o melodie care va face scena să vibreze, iar întregul moment va fi susţinut de elemente grafice excepţionale, artificii şi fum.

De asemenea, puştii de la The Beat vor aduce rock-ul la "Românii au talent", dar vor adăuga reprezentaţiei lor muzică "spaţială" şi de film.

Nici magia nu va lipsi din marea finală. Robert Tudor va crea pentru această ocazie un număr plin de suspans, între viaţă şi moarte, dificil şi spectaculos.

Viorel Scinteie şi căţelul Bibi vor face o demonstraţie de dresaj canin şi vor executa câteva exerciţii folosind obstacole, cercuri şi un tunel.

Grupul Speedcubing va trece la un alt nivel şi va arăta că imaginaţia umană nu are limite.
Membrii grupului vor face un show din rezolvarea cubului Rubik şi au pregătit foarte multe surprize pentru juraţi, dar şi pentru Smiley şi Pavel Bartoş.

Vineri seară, de la ora 20.30, telespectatorii sunt aşteptaţi să îl aleagă dintre cei 15 concurenţi pe cel care merita titlul de erou naţional şi premiul de 120.000 de euro, dar şi cel mai original talent, care va fi premiat cu 10.000 de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod