Robin Thicke recunoaște că nu el a compus piesa "Blurred Lines"

Despărţirea de soţia sa, Paula Patton, l-a făcut pe Robin să se cumințească


"Blurred Lines" a fost unul dintre cele mai de succes cântece din 2013, însă refrenul său - "I'm gonna take a good girl/ I know you want it" - şi videoclipul piesei, în care apar femei goale, i-au atras multe critici din cauza caracterului său misogin.

Artistul a fost acuzat de plagiat şi de copiii cântăreţului Marvin Gaye, care consideră că această piesă seamănă foarte mult cu "Got to Give it up", un single lansat în 1977 de defunctul lor tată.

Acuzaţia a fost respinsă de Pharrell Williams, Robin Thicke şi Clifford Joseph Harris (T.I.), care i-au dat la rândul lor în judecată pe reclamanţi. Procesul va debuta anul viitor.

În timpul acelei audieri, Robin Thicke a recunoscut influenţa lui Marvin Gaye, figură emblematică a muzicii americane cu care a fost adeseori comparat de presa internaţională, care i-a atribuit porecla de "Marvin Gaye cel alb".

Cântăreţul americano-canadian a recunoscut, de asemenea, că s-a aflat tot timpul pe parcursul ultimului an sub influenţa drogurilor şi a alcoolului, nu însă şi în timpul depoziţiei sale, în aprilie.


Despărţirea, cu două luni înainte, de soţia sa, Paula Patton, l-a determinat să îşi facă ordine în viaţă. De atunci, artistul american a lansat un nou album, intitulat "Paula", însă acel material discografic a trecut aproape neobservat atât de critici, cât şi de public.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod