Rihanna va concerta la București pe 14 august. Sia va cânta pe 17 august

Solista va veni pentru prima dată în România în data de 14 august pentru un concert susţinut în Piaţa Constituţiei, din cadrul turneului său mondial, intitulat "Anti World Tour".

D&D East Entertainment a anunţat pe pagina oficială de Facebook faptul ca Rihanna va cânta, în sfârşit, şi în România, concertul având loc în această vară, pe data de 14 august, în Piaţa Constituţiei.

Potrivit aceluiaşi anunţ, în România vor concerta şi cântăreaţa Sia, pe 17 august, şi Steve Aoki, pe 15 august, tot în Piaţa Constituţiei.

Biletele, cu prețuri cuprinse între 194,40 de lei și 648 lei vor fi puse în vânzare marți, de la ora 16,00, prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa "S.O.S.".  Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

Înainte de "Loud", din 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012), notează Mediafax.

Cel de-al optulea album de studio al artistei născute în Barbados se numeşte "Anti" şi a fost lansat de Roc Nation. Albumele sale s-au vândut în peste 150 de milioane de exemplare la nivel mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu opt premii Grammy.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod