Rihanna, topless pe coperta

de Ileana Voicu Ghinea, 14 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Rihanna, topless pe coperta

La cateva zile dupa ce a declarat ca orice femeie ar trebui sa faca poze goala, Rihanna pozeaza topless pentru coperta revistei americane W. Pe langa pozele alb negru care apar in paginile revistei, artista de 21 de ani face declaratii uimitoare despre cum si-a revenit dupa anul 2009, un an tulbure din viata ei.

Ea recunoaste ca cel mai recent album al sau "Rated R" a fost o experienta terapeutica si ca multe dintre piesele aflate pe album sunt inspirate din experienta ingrozitoare pe care a avut-o anul trecut, atunci cand a fost batuta de iubitul de atunci, Chris Brown.
"Atunci cand am lucrat la acest album am trecut prin stari diferite", declara Rihanna. "Chiar si acum imi este greu sa ascult anumite piese, pe unele nu le-am put inregistra chiar", continua ea.

Piesa care expune cel mai bine ce a simtit in acele momente este intitulata "The Last Song", iar acolo vorbeste despre cum a spus 'adio' unei iubiri foarte mari. "Atunci cand am inceput sa inregistrez aceasta piesa am baut vin rosu, am inchis luminile, am tras aer in piept si am inceput sa cant", conchide artista, citata de Dailymail.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod