RED CLUB IL PREZINTA PE DJ SEBASTIAN GAMBOA

· rezidentul clubui Pacha din Ibiza ·
Red Club, cel mai nou club de muzica house din Bucuresti, continua petrecerile saptamanale vineri, 1 februarie, cu un invitat special: DJ Sebastian Gamboa, rezidentul clubului Pacha din Ibiza.

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul muzicii house, Sebastian Gamboa este cunoscut pentru colaborarile cu cele mai cunoscute cluburi din Ibiza: Pacha, Privilege, Amesia si Space.      In 2006 a devenit rezidentul clubului Pacha, alaturi de alte nume sonore ale muzicii house, Frankie Knuckles si David Morales, iar in 2012 si-a creat propria petrecere, “Vintage by Sebastian Gamboa”.
Proiectul s-a bucurat de un real succes si in prezent are loc in mai multe locatii din Ibiza: Pacha Ibiza, Lío Ibiza & Ocean Beach Club Ibiza.

Cunoscut ca un adevarat “maestru al muzicii house”, Gamboa a lansat 12 albume, printre care si “La Vida”, realizat in colaborare cu renumitul DJ David Penn. Recent, Gamboa a lansat “Muevelo”, proiectul solo care i-a adus nominalizarea “Record of Year” in 2008, la Premiile Deejay Mags.

Insa premiile nu se opresc aici. Gamboa a fost desemnat “Cel mai bun DJ din Ibiza” la premiile “The DJ Awards 2007”, “Cel mai bun DJ Souful & Deep House” la premiile “Deejay Mags” in 2009 si “Cel mai bun DJ din Ibiza” la premiile “The DJ Oners” din 2011.

Vineri, 1 februarie, Sebastian Gamboa iti da intalnire in Red Club, de pe str.
Tuzla, nr.50.

Intrare: 30 lei. Biletele se achizitioneaza in seara concertului, de la intrarea in Club Red
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod