Ellie White a rămas singură cu copilul la Braşov: logodnicul ei stat două zile înzăpezit la Chişinău

Ellie White s-a văzut nevoită zilele trecute să îşi îngrijească singură băieţelul în vârstă de două luni. Logodnicul ei, Doru Tinca, nu a mai putut ajunge duminică acasă, la Braşov, pentru a sta alături de familie, întrucât a rămas înzăpezit la Chişinău.

Doru, care este atât managerul lui Ellie, cât al altor artişti cunoscuţi din România, a plecat sâmbătă dimineaţă în Republica Moldova pentru a pune bazele unei serii de concerte.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza ninsorii abundente, drumurile de peste Prut au devenit impracticabile. Astfel se face că Doru s-a văzut nevoit să rămână la Chişinău până luni seara când problema traficului s-a mai domolit.

În tot acest timp, de dorul logodnicei şi al copilului său, i-a cerut lui Ellie să îi trimită fotografii cu cel mic realizate în timp real.



“Nu mai puteam de dorul lor! Am rugat-o pe Elena (n.r. Ellie White) să mi-l arate pe Mihăiţă pe Facetime şi să îmi trimită fotografii cu el prin telefon, când dormea, când era treaz, când se juca sau când plângea. Am stat doar două zile în plus, departe de ei, dar mi s-a părut o veşnicie!”, a declarat Doru Tinca.

Managerul a ajuns în final acasă, la Braşov, luni noapte, după opt ore petrecute pe drumurile din Moldova.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod